Нідерландський архітектор Фулко Трефферс в інтерв’ю Суспільному — про відбудову Маріуполя після деокупації

Нідерландський архітектор Фулко Трефферс в інтерв’ю Суспільному — про відбудову Маріуполя після деокупації

27 вер. 2023

Фулко Трефферс — нідерландський архітектор, урбаніст, який від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну працює над концепціями відбудови українських міст. 

В інтерв’ю Суспільному урбаніст розповів про концепцію відбудови Маріуполя, чи є архітектурний сенс відновлювати Драмтеатр та «Азовсталь» та як оживити район «Підзамче» у Львові. 

Розмову провела ведуча Суспільне Львів та Українського Радіо Львова Лілія Станіцька. 

Читайте також: Суспільне інформаційно підтримає 30-й ювілейний Lviv BookForum

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: