Львівян запрошують переглянути мультимедійний виставковий проєкт про історію Львова

18:12, 15 лис. 2019
 
Львівян запрошують  переглянути мультимедійний виставковий проєкт про історію Львова

Мультимедійний  виставковий  проєкт "Смерть та відродження міста" відкрили 27 вересня. Про це інформують у пресслужбі ЛОДА.

“Цей проєкт представляє макет містобудівного розвитку Львова, розміром два з половиною на три метри. У чотирьоххвилинному ролику презентовано історію, як місто зникало і знову відбудовувалося. Ані пожежі, ані напади з боку ворогів не змогли його зруйнувати. Ми щиро запрошуємо усіх переглянути цей проект”, - зазначив голова Львівської обласної організації Національної Спілки Архітекторів України  Богдан Гой.

Члени команди вбачають подальше "життя" макету, його можна використовувати, моделюючи майбутні забудови та наочно демонструючи факт вдалої інтеграції будівель до існуючої забудови, або ж навпаки спотворення архітектурного стилю міста; можна показувати видатні творіння архітекторів Львову у різні періоди часу, як ті які ми бачимо сьогодні, так і ті, що вже зруйновані тощо.

Зазначимо, експозиція відкрита для відвідувачів до 1 грудня в Центрі Архітектури, Дизайну та Урбаністики (Порохова Вежа).Вхід безкоштовний.

 

ФОТО ЛОДА