Cитуацію із опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі визнали надзвичайною

12:32, 8 лис. 2019
 
Cитуацію із опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі визнали надзвичайною

Ситуацію із опалювальним сезоном у Новояворівську та Новому Роздолі визнали надзвичайною техногенного характеру. Таке рішення прийняли сьогодні під час  позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як інформують у пресслужбі ЛОДА, підприємство «Гарант Енерго М» не виконало доручень щодо запуску системи теплопостачання у містах Новояворівськ та Новий Розділ. За результатами засідання, Головному управлінню  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області доручено підготувати відповідний пакет документів та подати його в Державну службу України з надзвичайних ситуації.

Окрім того, Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів необхідно розглянути можливість зміни управителя ТЕЦ.

Також Головному управлінню Національної поліції у Львівській області доручено: забезпечити цілодобову охорону переданих підприємству «Гарант Ененрго М» активів компанії  «Енергія-Новояворівськ» та «Енергія-Новий Розділ».

ФОТО UA:Львів