15-річна дівчина, яку вчора травмували коні у центрі міста, в реанімації (ОНОВЛЕНО)

9:49, 3 лис. 2019
 
15-річна дівчина, яку вчора травмували коні у центрі міста, в реанімації (ОНОВЛЕНО)

У дівчини, яку вчора травмували коні, вікритий перелом лівої  гомілки. Про це кореспондентам Суспільного повідомила виконувачка обов’язків директора Львівської обласної клінічної лікарні Олександра Бурда. Дівчині 15 років, вона із Турківського району.

"Близько 4 години ранку завершилася операція. Був вікритий перелом гомілки. Він супроводжувався кровотечею. Також викликали судинного хірурга аби прибрати тромб. Зараз дівчина у важкому стані, але при свідомості. Перелом зафіксований, але поки рано робити певні прогнози", - розповіла Суспільному Олександра Бурда.

Нагадаємо, вчора 2 листопада У центрі Львова кінь травмував дівчину

Як сьогодні повідомила кореспондентам Суспільного речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська, правоохоронці встановили, що 4 людей запустили салют. Це сполохало коней. Коні в упряжі вибігли на пішохідну частину. Там протаранили лавку, через це травмували дівчину, яка сиділа на лавці. На місці події працювали рятувальники.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 291 - це порушення чинних на транспорті правил. Максимальне покарання за цією статтею - 5 років позбавлення волі.