У Львові перевірять кафе "Цісар", що на вулиці Городоцькій: там закуповувала напівфабрикати "Фабрика їжі"

14:29, 16 жов. 2019
 
У Львові перевірять кафе

У Львові перевірять кафе "Цісар", що на вулиці Городоцькій: там закуповувала напівфабрикати "Фабрика їжі". Про це кореспондентам Суспільного повідомила заступниця начальника управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Олена Улашина.

"Вони мають готувати на напівфабрикатах. Напівфабрикати вони отримують з ресторану "Цісар", що на вулиці Городоцькій. Наші спеціалісти перевірятимуть ті цей заклад", - сказала Олена Улашина.

За її словами у кафе "Фабрика їжі" фахівці Держпродспоживслужби та Лабораторного центру зафіксували низку порушень: "Ті документи, за якимим вони отримують напівфабрикати не містили години виготовлення та терміну реалізації. У холодильниках відсутні термометри, щоб було зрозуміло при якій температурі зберігаються страви. Також відсутні термометри, які у товщі страви можуть визначити її температуру. Були відсутні дезінфікуючі засоби, а персонал не володіє знаннями, які потрібні при приготуванні їжі. Для обробки яєць у них немає деззасобів, а також місця для обробки".

За результатами перевірки кафе "Фабрика їжі" закрили на 10 робочих днів, -  повідомила Олена Улашина. За її словами, за цей час мають усунути недоліки.

Нагадаємо, у кафе "Фабрика їжі" отруїлося семеро людей.

Нагадаємо, учора, 15 жовтня, коментувати ситуацію у кафе "Фабрика їжі" кореспондентам Суспільного відмовилися.

ФОТО Ірина Мочульська, UA:Львів