На кордоні із Польщею затримали двох нелегалів

10:59, 14 вер. 2019
 
На кордоні із Польщею затримали двох нелегалів

Двох іноземців, які прибули в Україну через один із столичних аеропортів, а згодом вирішили продовжити свою подорож у незаконний спосіб та опинилися біля кордону з Польщею, затримали співробітники Держприкордонслужби. Повідомляють у прес-службі Львівського прикордонного загону.Двох іноземці 
Прикордонники відділу «Грушів» Львівського загону помітили одного з них на дорозі «Немирів – Грушів», що проходить вздовж державного кордону. Чоловіка було запрошено до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин його перебування біля кордону. З собою іноземець мав документи громадянина Республіки Конго. Конголежець розповів правоохоронцям про свій намір незаконно потрапити до однієї з країн ЄС.
Ще одного «мандрівника» військовослужбовці відділу «Шегені» Мостиського загону затримали за 50 метрів від кордону з Польщею. Він виявився громадянином Азербайджану.
За спробу порушення державного кордону на обох затриманих осіб складено протокол за ст. 204-1 КУпАП. Їх передано до пунктів тимчасового тримання загонів. 

Фото Прес-служба Львівського прикордонного загону.