Муніципалам затримали зарплату за липень та серпень

15:46, 21 сер. 2019
 
Муніципалам затримали зарплату за липень та серпень

Працівникам міського комунального підприємства «Муніципальна варта» затримали зарплату за липень та серпень. Про це кореспондентам Суспільного повідомив працівник підприємства Артур Манжос.

"За червень і за травень ми отримали зарплату в липні. Сказали, що зарплати будуть надходити як потрібно. Знову ж таки, в липні аванс за липень. Липень закінчився. До 10 серпня ми мали отримати зарплати за липень. Сьогодні 21 число, тих зарплат ніхто не бачив. За серпень авансу ще не було", - сказав Артур Манжос.

Сьогодні, за його словами, близько 30 працівників підприємства «Муніципальна варта» зустрілися із заступником міського голови з питань безпеки Сергієм Бабаком. За словами Сергія Бабака, затримка із зарплатнею виникла з вини попереднього керівника «Муніципальної варти», який сьогодні працює останній день. Заборгованість почнуть виплачувати вже впродовж найближчих днів. 

"Гроші виділені. Сьогодні піде перший транш погашення боргів за липень. Найближчі дні буде оплачений аванс за серпень. І гроші на найближчі 3-4 місяці у нас вже є, вони передбачені бюджетом і будуть своєчасно виплачуватись", - сказав Сергій Бабак.

ФОТО Ірина Ферин. UA:Львів