У Львові перефарбовують фасад будинку на вулиці Шолом-Алейхема, 18

15:14, 15 тра. 2019
 
У Львові перефарбовують фасад будинку на вулиці Шолом-Алейхема, 18

У Львові розпочали перефарбовувати фасад будинку на вулиці Шолом –Алейхема, 18.

Більше року тому власники салону краси, що розташований на першому поверсі пофарбували частину фасаду в бірюзовий колір. Минулої середи на засіданні адміністративної комісії щодо порушення законодавства про охорону історичної спадщини на власників наклали штраф та скерували попередження про те, що фасад потрібно перефарбувати в автентичний колір. Упродовж тижня власники цього не зробили, тому комунальники сьогодні зробили це самотужки.

Власноруч фасад перефарбовували і заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко та начальниця міського управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко. Робили це за гроші Галицької районної адміністрації, потім, за словами Андрія Москаленка, рахунок надішлють власникам закладу.

"Такі преценденти стаються щотижня, але ми знаходимо порозуміння, наприклад, з власниками.  Хтось починає роботи, але йдуть на комунікацію. Тут ви бачите, що упродовж кількох місяців комунікації немає, було одне, друге, третє попередження - жодного результату", - сказав Андрій Москаленко. 

ФОТО Олена Данило. UA:Львів