Падіння гвинтокрила у Броварах та ситуація в енергетиці | 18.01.2023

18 січ. 17:00


18 січня — 329 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії.

У Броварах Київської області впав гелікоптер, унаслідок катастрофи загинуло керівництво МВС — міністр Денис Монастирський, державний секретар міністерства Юрій Лубкович та перший заступник міністра Євгеній Єнін. За даними поліції відомо про 16 загиблих унаслідок падіння гелікоптера у Броварах, з них троє — діти. Поранені 25 людей, серед яких є також діти. Згодом у ДСНС уточнили, що внаслідок авіакатастрофи в Броварах загинули 14 людей, серед яких — одна дитина та дев’ятеро тих, хто був на борту гвинтокрила. 25 людей з пораненнями в лікарнях.

Унаслідок російської ракетної атаки на Україну 14 січня, пошкоджено 9 блоків теплових електростанцій, унаслідок чого значно зріс дефіцит потужності в енергосистемі України. Під час ефіру говоримо про відключення електроенергії та у яких областях найважча ситуація.

З 1 жовтня 2022 року в Україні запрацювала програма "Доступна іпотека" для чотирьох категорій громадян: військовослужбовців за контрактом та працівників сектору безпеки та оборони, медиків, вчителів та педагогічних працівників, а також науковців. Як реалізують програму?

Інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» — це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Інші випуски
Більше відео