Ведуча UA: ЛЬВІВ у прямому ефірі стала Миколаєм для перехожих

Ведуча UA: ЛЬВІВ у прямому ефірі стала Миколаєм для перехожих

19 гру. 2018

Під час прямого ефіру проекту “Добрий ранок” його ведуча Христина Лебедь вітала львів’ян зі святом Миколая та дарувала їм мандаринки. 

Загалом, перехожим роздали 4 кг фруктів. Перше увімкнення наживо було з львівського тролейбусу. Наступні два — із площі Ринок та від головної ялинки міста біля Оперного театру. Ведуча спілкувалася з людьми, запитувала, що вони отримали на Миколая та чи дотримуються вони цієї традиції. Опісля коротких інтерв’ю, журналістка дарувала людям мандаринки. Як це відбувалося, наживо стежили глядачі UA: ЛЬВІВ.

Сьогодні вранці ми, разом із нашими телеглядачами, зустріли десятки львів’ян, які поспішали у справах. Коли ми дарували їм мандаринки, то їхній настрій одразу поліпшувався, вони усміхалися. А одна жінка, вже після прямого увімкнення, підійшла до нас подякувати: “Ви зарядили позитивом мене на увесь день!”, — ділиться враженнями ведуча та керівниця ранкових проектів на UA: ЛЬВІВ Христина Лебедь. — Робити приємне людям —  і близьким, і зовсім незнайомим — набагато легше, ніж ми думаємо”.

Без імені1

Переглянути ранковий ефір на UA: ЛЬВІВ можна на офіційній сторінці каналу у Facebook.  

Нагадаємо, ранкова програма UA: ЛЬВІВ “Добрий ранок” — це розважально-інформаційний проект, який виходить щобудня о 7:00, у суботу о 8:00, а в неділю о 8:30.