UA: ЛЬВІВ тимчасово змінює режим роботи

UA: ЛЬВІВ тимчасово змінює режим роботи

22 бер. 2021

З 22 березня Львівська філія Суспільного тимчасово змінює режим роботи через збільшення кількості працівників, у яких виявили коронавірусну інфекцію. До 26 березня не виходитимуть випуски новин на телеканалі UA: ЛЬВІВ й проєкт «Сьогодні. Головне». 

Аби не допустити спалаху COVID-19, керівники філії перевели частину команди на роботу дистанційно. Про все, що відбувається у Львові та області, Суспільне Львів інформуватиме рухомим рядком на телеканалі UA: ЛЬВІВ упродовж дня. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах.

Редакція UA: Українське радіо Львів працює у звичному режимі. Радіопрограми виходять у ефір щобудня о 7:10, о 12:10 та 17:10 — з випусками новин на початку. 

Станом на зараз COVID-19 лабораторно підтвердили в 7 працівників різних підрозділів філії. 

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і UA: Українське радіо Львів