Програма «Ідемо в музей» на UA: КУЛЬТУРА завітає в гості до Івана Франка

Програма «Ідемо в музей» на UA: КУЛЬТУРА завітає в гості до Івана Франка

19 бер. 2021

У суботу, 20 березня, о 9:15 програма «Ідемо в музей» на UA: КУЛЬТУРА запрошує глядачів побувати у будинку Івана Франка у Львові й побачити на власні очі, як проходив звичайний день письменника та його родини.

Літературно-меморіальний музей Івана Франка — будинок, в якому жив митець разом із дружиною Ольгою Хоружинською та дітьми. В Україні це один з найбільших меморіальних музеїв, який зберігає близько 600 особистих речей Івана Франка та 4500 речей його нащадків. Разом з ведучою Олею Носко пропонуємо вирушити в подорож у часі будинком Франків й дізнатись найінтимніші подробиці їхнього побуту.

Що подарувала Соломія Крушельницька на 25-річчя творчої праці Івану Яковичу? Хто з відомих українських політичних діячів був сусідом Франків? Чим полюбляв снідати митець та де подружжя ховало цукерки від дітей? Відповіді на ці та інші питання знаходьте у програмі «Ідемо в музей».

Дивіться програму «Ідемо в музей» з ведучою Олею Носко 20 березня о 9:15 та 18:55 на телеканалі UA: КУЛЬТУРА й мобільному застосунку suspilne.tv, а також у повторі 21 березня о 22:05.

Нагадаємо, програма «Ідемо в музеї» виходить на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА щосуботи о 9:159:4018:55 та 19:20.