UA: ЛЬВІВ розповість про благодійний проект “Пісні бабці Стефи”

UA: ЛЬВІВ розповість про благодійний проект “Пісні бабці Стефи”

18 гру. 2018

«Пісні бабці Стефи» — це колядки, щедрівки, веснянки, колискові, які співатиме її онука Соломія Чубай. UA: ЛЬВІВ — інформаційний партнер проекту.

23 грудня у Львові Соломія Чубай з гуртом «Jalapita» виконають українські традиційні і зовсім нові пісні в сучасному аранжуванні. Музичні гості проекту — Володимир Бедзвін (віолончель) та гурт «Rockoko».

Бабця Стефа — бабця Соломії Чубай та Тараса Чубая. Саме завдяки бабці Стефі Тарас Чубай створив альбоми «Наше Різдво» і «Наші партизани» (разом з Кузьмою Скрябіним), а Соломія Чубай — альбом «Зелена Яблонь» (спільно з гуртом «Jalapita») та проект «Колискові для Олекси», який допомагає сім’ям, де діти з аутизмом, з Синдромом Аспергера.

«Пісні бабці Стефи» є продовженням проекту «Колискові для Олекси» і теж спрямований на підтримку дітей з особливими потребами. Квиток туди є благодійним. За зібрані кошти організатори закуплять розвиткові матеріали для центрів, які підтримують дітей з аутизмом, та для інтернатів, де вони живуть і навчаються. Докладніше про проект — тут.

Засновниця та організаторка проекту «Пісні бабці Стефи» Соломія Чубай розповість про нього на UА: ЛЬВІВ: 19 грудня о 20:15 на UA: Українське радіо Львів та 20 грудня у ранковій програмі на телеканалі UA: ЛЬВІВ. Під час прямого ефіру на телеканалі у студії розіграють квитки на концерт.

Також у суботу, 22 грудня, о 19:15 в програмі “Тема дня: Культура” гурт «Jalapita» заколядує для телеглядачів, а Соломія Чубай розповість про традиції своєї сім’ї.

Нагадаємо, цього місяця UA: ЛЬВІВ транслював Міжнародний джазовий фестиваль JAZZ BEZ.