UA: ЛЬВІВ готує два джазових спецпроекти

UA: ЛЬВІВ готує два джазових спецпроекти

7 гру. 2018

Цими вихідними в ефірі телеканалу та на цифрових платформах UA: ЛЬВІВ вийде 2 спецпроекти: “Джаз без кордонів” та “Jazz Bez Live”.

Джаз без кордонів. Це двогодинний джазовий телемарафон у прямому ефірі.

У студію запрошено авторів фестивалю “Jazz Bez”, поціновувачів та експертів музичного стилю “джаз”. Дивіться наживо інтерв’ю з музикантами-учасниками цьогорічного 18-го фестивалю: David Helbock´s Random ( Австрія),  Bob Stoloff (США), які творитимуть джаз просто у студії. Також заплановано телемости зі студіями Суспільного в інших містах України. “Джаз без кордонів” на телеканалі та цифровій платформі UA: ЛЬВІВ стартує в суботу, 8 грудня, о 15:00.

Jazz Bez Live. Прямі трансляції джазових концертів фестивалю наживо. 8, 9 та 16 грудня о 19:00 на платформах UA: ЛЬВІВ. Програма фестивалю у Львові ось тут.

Нагадаємо, 7-16 грудня у Львові відбуватимуться концерти Міжнародного фестивалю “JAZZ BEZ”. UA: Суспільне мовлення — головний інформаційний партнер цих заходів.

UA: ЛЬВІВ вже має досвід музичних спецпроектів: влітку 2018-го телеканал транслював наживо концерти фестивалю LvivMozArt. Загалом, цьогоріч команда Суспільного у Львові працювала у 5-ти виїзних студіях на різних локаціях міста.