“Виборчий округ”: на UA: ЛЬВІВ стартує новий проект Суспільного

“Виборчий округ”: на UA: ЛЬВІВ стартує новий проект Суспільного

1 лис. 2018

Проект вже побачили телеглядачі Суспільного Тернополя, Житомира та UA: ДОНБАС. Цієї п’ятниці о 19:45 “Виборчий округ” покажуть у Львівській, Дніпровській, Запорізькій, Рівненській та Чернігівській філіях.

Над проектом працює команда суспільно-політичного напряму. Збирати фактаж про роботу депутата в парламенті та комітетах допомагає Громадянська мережа ОПОРА.

У “Виборчому окрузі” ми аналізуємо ефективність роботи народних обранців. Кожна програма стосується іншого народного депутата-”мажоритарника”. Наша команда ретельно готується до кожного випуску, спілкуємося з виборцями та опонентами обранця, із незалежними експертами. Суспільство має мислити критично та звикати до обов’язку влади виконувати свої обіцянки, — каже ведучий проекту на UA: ЛЬВІВ, керівник суспільно-політичного напряму Віталій Гамадин.

2 листопада в телеефірі UA: ЛЬВІВ дивіться “Виборчий округ” із народним депутатом Дмитром Добродомовим.

Нагадаємо, з березня цього року щомісяця в ефірі філій Суспільного проходять #Звіти_наживо– інтерактивні інтерв’ю місцевих посадовців, покликані змінити застарілий формат звітування посадовців. Усі випуски проекту на UA: ЛЬВІВ ось тут.  

Окрім цього, в радіоефірі та на діджитал-платформах філій Суспільного стартує новий суспільно-політичний проект “Дебати на вимогу”.