UA: ЛЬВІВ отримала відповіді щодо дебатів від обох кандидатів

UA: ЛЬВІВ отримала відповіді щодо дебатів від обох кандидатів

12 лис. 2020

Команда Суспільного отримала відповіді щодо участі у прямому ефірі проєкту «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада від обох кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ. 

У п’ятницю, 6 листопада, до редакції UA: ЛЬВІВ надійшов лист від Андрія Садового. «Щиро вдячний за запрошення на участь у проекті “Виборчий округ. Дебати” у форматі телевізійних дебатів. Із радістю долучусь», — йдеться у листі.

У середу, 11 листопада, телерадіокомпанія отримала листа від пресслужби Олега Синютки, де сказано, що кандидат «безумовно зацікавлений взяти участь у такому проєкті», посилаючись на попередній лист до редакції UA: ЛЬВІВ.

Нагадаємо, тривалість прямого ефіру «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада становитиме 90 хвилин. Якщо хтось із двох кандидатів не з’являється для участі у програмі, то прямий ефір проєкту скорочується пропорційно на 50%.

Програма «Виборчий округ. Дебати» складатиметься  із таких блоків: 

  • вступне слово учасників;
  • блок тематичних запитань учасників один одному;
  • блок запитань від журналістів рівновіддалених від обох учасників ЗМІ (один журналіст — одне запитання, спільне для учасників);
  • фінальні промови учасників.

Черговість виступів учасників у кожному блоці визначить жеребкування на початку прямого ефіру. Щоб гарантувати однаковий обсяг ефірного часу для кожного із учасників, буде відведено чіткий час на запитання-відповіді, а безпосередньо на екрані вестиметься облік використання учасником цього часу. Модеруватиме дебати редактор суспільно-політичного мовлення UA: ЛЬВІВ, який стежитиме за дотриманням регламенту.

Суспільне Львів готове до співпраці з іншими регіональними телеканалами, а саме: дає можливість безкоштовної ретрансляції прямого ефіру токшоу «Виборчий округ. Дебати» 18 листопада усім зацікавленим медіа.