UA: ЛЬВІВ запросив на «Виборчий округ. Дебати» 11 листопада кандидатів на голову Дрогобицької ОТГ

UA: ЛЬВІВ запросив на «Виборчий округ. Дебати» 11 листопада кандидатів на голову Дрогобицької ОТГ

10 лис. 2020

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ запросив взяти участь у проєкті «Виборчий округ. Дебати» Тараса Кучму та Андрія Веселого. Вони змагатимуться за посаду голови Дрогобицької об’єднаної територіальної громади у ІІ турі місцевих виборів 22 листопада. 

Прямий ефір «Виборчий округ. Дебати» заплановано на 11 листопада. Початок о 19:25. 

Команда Суспільного отримала підтвердження щодо участі в програмі від Тараса Кучми. Андрій Веселий, за інформацією, наданою телефоном представницею виборчого штабу, не приїде до студії Суспільного. Офіційного листа-відмови від другого кандидата телеканал UA: ЛЬВІВ не отримував. Проте відсутність письмової відповіді за умовами програми вважається відмовою від участі.

У разі, якщо один з кандидатів відмовляється від участі у програмі  «Виборчий округ. Дебати», тривалість прямого ефіру буде пропорційно скорочено на 50% і замість запланованих сімдесяти хвилин він триватиме тридцять п’ять. 

Нагадаємо, 18 листопада заплановано провести «Виборчий округ. Дебати» із кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ. Команда Суспільного Львів попросила обох політиків надати телеканалу письмову відповідь щодо участі у прямому ефірі дебатів до 11 листопада включно.

Також Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ готовий не лише виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів голови Львівської ОТГ, але й надати сигнал трансляції зацікавленим медіа.