Дебати на Суспільному Львів: коли будуть і в якому форматі

Дебати на Суспільному Львів: коли будуть і в якому форматі

3 лис. 2020

Прямий ефір проєкту «Виборчий округ. Дебати» на телеканалі UA: ЛЬВІВ заплановано на 18 листопада. Початок трансляції — о 19:25

Формат токшоу «Виборчий округ. Дебати» передбачає вступні виступи кандидатів на посаду голови Львівської ОТГ, запитання та дискусію безпосередньо між двома кандидатами, відповіді на запитання авторитетних у Львові осіб та підсумкові виступи кандидатів. Журналісти телеканалу виконуватимуть виключно роль модераторів і стежитимуть за дотриманням учасниками регламенту дебатів та часових проміжків. 

«Послідовність виступів кандидатів визначить жеребкування. Усі організаційні моменти обговоримо з кандидатами після  того, як вони підтвердять участь у ефірі 18 листопада», — розповіла продюсерка Суспільного Львів Ірина Сандуляк.

Нагадаємо, команда Суспільного Львів запросила обох кандидатів на посаду Львівської ОТГ — Андрія Садового та Олега Синютку.

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ готовий не лише виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів  між учасниками  другого туру виборів голови Львівської ОТГ, але й надати сигнал цієї трансляції зацікавленим медіа.

Телеканал UA: ЛЬВІВ є складовою Суспільного мовника — єдиного медіа в Україні, власником якого є народ. Команда Суспільного виготовляє проєкти для всіх платформ (телебачення, радіо та діджитал) за журналістськими стандартами. Це засвідчують численні моніторингові дослідження незалежних медіаорганізацій.