UA: ЛЬВІВ готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів у мери місцевим медіа

UA: ЛЬВІВ готовий роздавати трансляцію дебатів кандидатів у мери місцевим медіа

2 лис. 2020

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ у понеділок, 2 листопада, надіслав запрошення до участі у телевізійних дебатах обом кандидатам на посаду голови Львівської ОТГ, які пройшли до 2-го туру виборів. 

«Оскільки оголошено офіційні результати голосування у 1-му турі та призначено дату другого  туру, ми можемо  тепер уже офіційно запросити Андрія Садового та Олега Синютку до участі в дебатах. Тим більше, обидва претенденти уже неодноразово публічно  висловлювали готовність до такої зустрічі», — зазначила продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк.  

Суспільний мовник UA: ЛЬВІВ готовий не лише виступити незалежним майданчиком для проведення дебатів кандидатів другого туру виборів голови Львівської ОТГ, але й надати сигнал трансляції зацікавленим медіа.

Телеканал, радіо і діджитал-платформи Львівської філії Суспільного не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах.

«Три роки роботи, зокрема над проєктами про вибори різних рівнів, довели незаангажованість Суспільного мовника. Наразі ні в кого не лишається сумніву, що лише Суспільне в змозі надати дійсно незалежний майданчик для дискусії різних політичних сил. З усією відповідальністю ми готуємося до дебатів учасників другого туру виборів у регіонах, аби провести їх максимально якісно, за найвищими стандартами журналістики. Водночас ми готові поділитися сигналом трансляції «Виборчий округ. Дебати» з зацікавленими медіа, аби якнайбільше глядачів змогли побачити дискусію кандидатів і зробити свідомий вибір», — зазначила генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, впродовж 7-23 жовтня на телеканалі UA: ЛЬВІВ вийшло 12 випусків проєкту «Виборчий округ. Місцеві». Це прямоефірне шоу команди Суспільного, де кандидати на посади  голів  найбільших у області ОТГ, депутатів обласної та міських рад презентували власні передвиборчі програми та відповідали на гострі запитання виборців,  журналістів і  незалежних експертів.