Частина команди UA: ЛЬВІВ працює дистанційно

Частина команди UA: ЛЬВІВ працює дистанційно

26 жов. 2020

З 23 жовтня частина команди філії Суспільного UA: ЛЬВІВ змінила режим роботи: п’ять працівників захворіли на коронавірус. Вони лікуються вдома, а ті, хто контактував із ними, перебувають на самоізоляції. У приміщеннях UA: ЛЬВІВ провели дезінфекцію. 

Аби COVID-19 не поширився в колективі, за можливості працівники виконуватимуть роботу дистанційно. До 2 листопада тимчасово зупинили вихід випусків новин на телеканалі й програми «Сьогодні. Головне». Про все, що відбувається у Львові та області, команда інформуватиме рухомим рядком на UA: ЛЬВІВ упродовж дня. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці UA: ЛЬВІВ, на інстаграм- та телеграм-каналах.

Редакція UA: Українське радіо працює у звичному режимі — із випусками новин у будні о 12:10, 17:10 та 20:10, а також радіопроєктами відповідно до розкладу мовлення. 

«Наша команда працює позмінно, а всі, хто може, — робить це дистанційно. Також щодня стежимо за здоров’ям усіх працівників і скеровуємо на тестування, якщо хтось занедужав. Ми не можемо допустити поширення інфекції у колективі і робимо все можливе, аби всі були здорові», — зазначила менеджерка UA: ЛЬВІВ Тетяна Колісніченко.