Кандидати на пост голови Львівської ОТГ — у проєкті «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ЛЬВІВ

Кандидати на пост голови Львівської ОТГ — у проєкті «Виборчий округ. Місцеві» на UA: ЛЬВІВ

22 жов. 2020

22 та 23 жовтня у прямоефірному проєкті «Виборчий округ. Місцеві» на Суспільному Львів візьмуть участь кандидати на посаду голови Львівської територіальної об’єднаної громади. 

Публічні співбесіди з кандидатами дивіться на телеканалі UA: ЛЬВІВ та на ютуб-каналі Суспільного Львів о 19:25 після підсумкового випуску новин. Онлайн телеканал можна дивитися за посиланням. 

Участь у прямому ефірі «Виборчого округу. Місцеві» 22 жовтня підтвердили:

  • Назарій Брезіцький (самовисуванець),
  • Юрій Бунь (самовисуванець), 
  • Наталія ван Доеверен («Духовна Україна»), 
  • Іван Василишин  («Конгрес Українських Націоналістів»),
  • Ігор Васюник (самовисуванець),
  • Юлія Гвоздович («Українська Галицька Партія»).

У межах «Виборчого округу. Місцеві» ведуча проєкту Іванка Федів озвучать коротку довідку про учасників перегонів та поставлять запитання від редакторської групи і львів’ян, дізнається плани кандидатів щодо найбільших викликів регіону. Також кожен учасник матиме одну хвилину на самопрезентацію.

Нагадаємо, «Виборчий округ» — суспільно-політичний проєкт регіонального мовлення Суспільного, що має на меті налагодити якісний діалог між владою та виборцями, а також надати аналіз професійної діяльності осіб на виборних посадах. Завдяки незаангажованому майданчику Суспільного мовника виборці матимуть змогу розібратися з програмами кандидатів і зробити виважений самостійний вибір.