«Сьогодні. Головне» — новини й аналітика  щовечора на UA: ЛЬВІВ

«Сьогодні. Головне» — новини й аналітика щовечора на UA: ЛЬВІВ

18 вер. 2020

21 вересня на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема і на UA: ЛЬВІВ, стартує оновлена вечірня інформаційно-аналітична програма — «Сьогодні. Головне». Щобудня о 19:00 у прямому ефірі на глядачів чекає підсумковий випуск місцевих новин з аналізом найважливіших від команди редакторів «Теми дня».

«Відтепер команди новинарів та суспільно-політичного напрямку UA: ЛЬВІВ співпрацюватимуть в одному проєкті. Глядачі Суспільного щовечора отримуватимуть не лише головні новини області, а й фаховий детальний аналіз цих подій. Все — із дотриманням журналістських стандартів, що особливо важливо у період виборчої кампанії», — розповідає продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус.

Інформація  від журналістів Суспільного, аналітика  та обговорення з місцевими експертами — новий формат інформаційно-аналітичного вечора передбачає не лише збільшення тривалості до 52 хвилин прямого ефіру, а й розширення тематики підсумкової програми дня: «Сьогодні. Головне» виходить за рамки формату «одна програма — одна тема». Завданням редакцій є щоденний аналіз суспільно-політичних, соціальних, культурних подій Львівщини. 

«Для нас цей проєкт — можливість бути ближчими до своєї аудиторії. Тісна взаємодія регіональних новинарів і редакторів, що зазвичай готують інтерв’ю та аналітику, дає змогу шукати відповіді на виклики, із якими стикаються місцеві мешканці, безпосередньо в прямому ефірі», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей. — Також окремо плануємо присвячувати цілі випуски об’єднаним територіальним громадам, а за потреби — робити й спільні тематичні міжрегіональні марафони».

«Це ще один крок на шляху налагодження роботи як єдиної команди. Спільне планування, спільне розуміння, спільний результат. Увага аудиторії не буде розпорошуватися, а буде сфокусована на найголовнішому. Це важкий процес для нас, але докладаємо всіх зусиль, аби полегшити сприйняття інформації суспільством», — зазначив генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, 15 липня на всіх регіональних телеканалах Суспільного стартувало міжрегіональне ранкове шоу. Інформаційно-пізнавальний «Ранок на Суспільному» виходить у будні із 6:30 до 9:00.

Онлайн телеканал UA: ЛЬВІВ можна дивитися тут. 

Суспільне Львів на діджитал-платформах: