Регіональні філії Суспільного оголошують набір на

Регіональні філії Суспільного оголошують набір на "Практикум на Суспільному"

22 жов. 2018

Суспільний мовник відкриває набір студентів на програму "Практикум на Суспільному" у 15-ти регіональних редакціях. Пройти "Практикум на Суспільному" можна у Вінниці, Дніпрі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Луцьку, Львові, Миколаєві, Одесі, Сєвєродонецьку, Тернополі, Хмельницькому, Херсоні, Чернівцях і Чернігові. Заявки приймаються до 26-го жовтня.

"Ми вирішили дати більше шансів талановитій молоді з регіонів, — пояснив заступник виконавчого директора Суспільного Олександр Челак. — Досвід попереднього "Практикуму" свідчить, що енергійні та обдаровані люди вчаться не лише у Києві. Тож це — "крок назустріч" студентам та випускникам вишів майже з усіх міст України. Для них "Практикум" стане цінним досвідом у медіаіндустрії. А для філій це можливість більше розповісти про свою роботу".

На учасників чекає 2 місяці інтенсивної роботи на телебаченні чи радіо. Вони зможуть долучитися до розбудови Суспільного мовника в Україні: допомагатимуть у зйомках та записах програм, підготовці різноманітних проектів, спробують свої сили у виробництві контенту. Філії Суспільного допоможуть здобути досвід майбутнім журналістам, редакторам, лінійним продюсерам, операторам та режисерам монтажу. Триватиме "Практикум на Суспільному" до 24 грудня.

Щоби стати учасником програми необхідно заповнити анкету за посиланням і вказати місто, в якому ви можете й хочете проходити "Практикум на Суспільному". Другий етап відбору — співбесіда в одній із філій Суспільного.

Кінцевий термін подачі — 26 жовтня.

Відповіді на поширені питання про "Практикум" — тут.