Зміни в режимі роботи UA: ЛЬВІВ через підтверджений випадок захворювання на COVID-19

Зміни в режимі роботи UA: ЛЬВІВ через підтверджений випадок захворювання на COVID-19

12 сер. 2020

З 12 серпня частина команди Львівської філії Суспільного перебуває на самоізоляції через підтвердження випадку захворювання на коронавірус в одного з працівників. Через це тимчасово зупинили вихід ранкового включення UA: Українське радіо Львів о 7:00.

Читайте також: Командна робота всіх регіонів — філії Суспільного в умовах карантину працюють як єдина міжрегіональна платформа

Крім того, увесь тиждень інформаційно-аналітичну програму «Тема дня» вестиме незмінно редакторка Іванка Федів

«Буду щодня в ефірі, а колеги, котрі на самоізоляції, допомагатимуть дистанційно: із гостями, написанням сценарію і коментарями. Також колеги з новин постійно запитують, чим допомогти. Ситуація показала, що в нас крута, згуртована команда, однак нехай таких випадків більше не буде. Хай усі будуть здорові!» — прокоментувала редакторка «Теми дня» на UA: ЛЬВІВ Іванка Федів

Приміщення філії продезінфікували й стежать за самопочуттям усіх працівників. 

«Ті, хто контактував із працівником, який захворів, перебувають на самоізоляції. До наступного тижня всі мають зробити тести», — зазначила менеджерка Львівської філії Суспільного Тетяна Колісніченко.

Читайте також: Чого чекати від другої хвилі епідемії COVID-19: Ірина Микичак — наживо на UA: Українське радіо

Нагадаємо, із 5 до 10 серпня філія вже вимушено змінювала режим роботи. Від початку карантину ще три філії Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька та Івано-Франківська.