"Хвиля довіри": команда UA: ЛЬВІВ готується до прямих ефірів спецпроекту

18 жов. 2018

Виїзна студія UA: ЛЬВІВ 19-20 жовтня мовитиме наживо із Центру Митрополита Андрея Шептицького.

За два дні роботи майданчика Львівської філії Суспільного на локації Бієнале довіри заплановано провести 15 прямих ефірів. Ведучі Ірина Сандуляк, Христина Лебедь та Анастасія Гудима спілкуватимуться з гостями виїзної студії спецпроекту UA: ЛЬВІВ про довіру як базову потребу у різних сферах життя.

Серед спікерів проекту "Хвиля довіри" – британський урбаніст, фахівець з міського планування і розвитку міст, автор концепції креативного міста Чарльз Лендрі, науковець зі світовим ім`ям Барт Нотебом, голова правління ПАТ "НСТУ" Зураб Аласанія, міжкультурний дослідник та медіатор Олексій Москаленко, соціальна антропологиня, дослідниця міграцій, журналістка, есеїстка Світлана Одинець, український літературознавець, есеїст, публіцист, перекладач Юрко Прохасько.

"Хвиля довіри" виходитиме наживо на всіх платформах Суспільного у Львові (телеканал, радіо та соцмережі). Стріми розмов можна буде переглядати у прямому ефірі та в записі на офіційній FB-сторінці UA: ЛЬВІВ. Перша трансляція проекту стартує завтра, 19 жовтня, о 14:00.

Нагадаємо, UA: ЛЬВІВ – медіапартнер Бієнале довіри. Ця триденна подія, яка відбуватиметься 19-21 жовтня, а надалі повторюватиметься щодва роки, є спільною ініціативою підприємців, митців, науковців та активістів задля відновлення довіри як соціальної звички. Головними локаціями Бієнале довіри стануть Центр Шептицького та LEM Station, де одночасно відбуватимуться події академічної (дискусійної) частини, а також практичної й мистецької програм.

На Бієнале довіри проведуть круглий стіл за участі ЗМІ "Як медіа можуть будувати довіру до себе та у суспільстві?", в якому візьме участь і голова правління ПАТ "Національна суспільне телерадіокомпанія України" Зураб Аласанія.

Детальна програма Бієнале довіри у Львові 19-21 жовтня – на сайті.