#Звіти_наживо на UA: ЛЬВІВ — про ЗНО, роботу дитсадків та шкіл області

#Звіти_наживо на UA: ЛЬВІВ — про ЗНО, роботу дитсадків та шкіл області

23 чер. 2020

У студії Суспільного звітуватиме керівник департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олег Паска. Прямий ефір на UA: ЛЬВІВ25 червня о 19:25. 

Тема програми — робота освітньої сфери Львівщини. Якщо маєте запитання про проведення зовнішнього незалежного оцінювання, роботу дитсадків та шкіл області, підготовку до нового навчального року — сформулюйте текст у пост чи коментар в мережі Facebook та додайте хештег #Запитай_Паску. 

Усі запитання у прямому ефірі UA: ЛЬВІВ озвучить ведуча проєкту #Звіти_наживо Іванка Федів. Також глядачі телеканалу UA: ЛЬВІВ можуть телефонувати у студію — (032) 298 71 91.

Пряма трансляція #Звітів_наживо — на офіційній сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook та на сайті Львівського Суспільного у розділі "Онлайн".

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це всеукраїнський проєкт команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ, де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. До обговорення в прямому ефірі залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість.