Протидія поширенню коронавірусної інфекції у Львові та області: керівники штабів звітуватимуть наживо в ефірі Суспільного

Протидія поширенню коронавірусної інфекції у Львові та області: керівники штабів звітуватимуть наживо в ефірі Суспільного

26 тра. 2020

Про карантинні обмеження, динаміку заражень, тестування на коронавірус, роботу медиків та підготовку до відновлення життєдіяльності Львівщини після пандемії — дивіться у проєкті #Звіти_наживо на Львівському Суспільному 27 травня о 19:25.

У прямому ефірі звітуватимуть керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна та керівник обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації Андрій Васько.

Якщо маєте запитання до посадовців, то сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештеги #запитай_Васька або #запитай_Слічну. Ці запитання у прямому ефірі UA: ЛЬВІВ озвучить ведучий проєкту #Звіти_наживо Володимир Перерва. Також глядачі телеканалу UA: ЛЬВІВ можуть телефонувати у студію — (032) 298 71 91.

Пряма трансляція #Звітів_наживо — на офіційній сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook та на сайті Львівського Суспільного у розділі "Онлайн".

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це всеукраїнський проєкт команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ, де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. До обговорення в прямому ефірі залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість.