Львів’яни вітатимуть захисників України на платформах UA: ЛЬВІВ

Львів’яни вітатимуть захисників України на платформах UA: ЛЬВІВ

12 жов. 2018

Львівська філія Суспільного підготувала спецпроект #Суспільне_це_ти до Дня захисника України. Тематичним буде і недільне ток-шоу “Добрий ранок”.

14-15 жовтня на платформах UA: ЛЬВІВ (телеканал, радіо та соцмережі) дивіться міжпрограмні ролики, в яких львів’яни та гості міста вітають зі святом військових та дякують їм.

На відкритому майданчику Суспільного в центрі Львова 7 жовтня кожен охочий міг записати відеозвернення. Знімання проекту #Суспільне_це_ти відбувалися минулої неділі на площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку. “Військовийце професія високої честі. Бажаємо нашим захисникам на Сході країни витривалості та терпіння, мирного неба! І дякуємо за те, що захищають свій народ, попри всі труднощі. Ми цінуємо те, що ви робите для України та нас, громадян,бажають львів’яни воїнам.

Окрім проекту #Суспільне_це_ти, до спецефіру в неділю, 14 жовтня, готується команда програми “Добрий ранок”. “Ми запросили у студію особливих гостейце і військові, які, повернувшись з війни, розпочали власну справу, і волонтери, які від початку АТО допомагають нашим воїнам, і медики, які їх рятують”,розповіла керівниця ранкових проектів на UА: ЛЬВІВ Христина Лебедь.

“Добрий ранок” на телеканалі UA: ЛЬВІВ у неділю стартує наживо о 9:00.

Також UА: ЛЬВІВ долучиться до теле- та радіотелемарафону на UA: ДОНБАС, який транслюватиметься в ефірі об’єднаної Луганської та Донецької філії Суспільного 14 жовтня з 14:00 до 19:00. Львів’яни матимуть увімкнення наживо о 17:30. Під час телемосту спілкуватимуться зі Суспільним в м.Сєвєродонецьк військовий журналіст Влад Якушев та військовий капелан о. Степан Сус.

Нагадаємо, День захисника України відзначається щорічно 14 жовтня і є державним святом та неробочим днем.

Схожий тематичний проект з відкритою виїзною знімальною локацією в центрі Львова команда UA: ЛЬВІВ записувала напередодні Дня Незалежності.