#ДайЛапу: соціальний проєкт UA: ЛЬВІВ спільно із ЛКП «Лев»

#ДайЛапу: соціальний проєкт UA: ЛЬВІВ спільно із ЛКП «Лев»

19 бер. 2020

Команда UA: ЛЬВІВ щотижня розповідатиме на сторінці телерадіокомпанії у Facebook та в телеефірі про собак і котів, які шукають  домівки. Зараз тварини живуть у Львівському комунальному підприємстві «Лев» та потребують прилаштування. 

Перше відео проєкту #ДайЛапу — про собаку Мілку. Їй близько двох років. У ЛКП «Лев» тварина потрапила з вулиці — занедбана та налякана. Працівники закладу стерилізували собаку та чипували. 

«У нас працює кінолог, який соціалізує собачок. І — з агресивної злючки, яка хотіла всіх покусати, коли до нас потрапила, — вона стала дуже милою та гарною собачкою, з якою можна бавитися», — розповідає на відео про Мілку Ірина Шевченко, адміністраторка ЛКП «Лев».

«Наша співпраця із ЛКП «Лев» має багаторічну традицію. Ми вирішити її розширити, дещо змінивши формат: адаптувати телевізійне відео для соцмереж, щоб безпритульних тварин побачило якомога більше людей, і щоб собаки та котики якомога швидше знайшли своїх люблячих господарів», — розповіла продюсерка Львівської філії Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус

Нові історії про собак і котів, які потребують прилаштування, виходитимуть щотижня у неділю на сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook, а також впродовж цілого тижня в телеефірі Львівського Суспільного. Над проектом працює команда діджитал-відділу. 

Нагадаємо, Львівське комунальне підприємство «Лев» — це ветеринарно-стерилізаційний центр для тварин, який активно займається ще й прилаштуванням бездомних собак та котів. 

Раніше на Львівському Суспільному виходила рубрика із підопічними ЛКП «Лев» у програмі «Добрий ранок».