Робота Львівського Суспільного в умовах карантину: новий радіопроєкт, зміни в телеефірі та заходи безпеки для журналістів

Робота Львівського Суспільного в умовах карантину: новий радіопроєкт, зміни в телеефірі та заходи безпеки для журналістів

17 бер. 2020

Команда UA: ЛЬВІВ та Українського радіо Львів продовжує інформувати мешканців Львівщини про головні події регіону.

Від сьогодні на Українському радіо Львів стартував проєкт «Важливо знати». Це міжпрограмні аудіоролики, де на часті запитання про коронавірус та карантин відповідають медики, психологи, освітяни, банкіри й профільні експерти. 

Оперативна інформація про коронавірус COVID-19 та карантин в області — на digital-платформах Львівського Суспільного — сайті suspilne.media та сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook. Більш розлого — у випусках новин на Українському радіо Львів (12:10 та 17:10) та на телеканалі UA: ЛЬВІВ (о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30).

До квітня тимчасово не виходитиме телевізійний суботній проєкт «Тема дня: Культура». 

«В місті на час карантину призупинені всі концертні та театральні заходи за участі публіки, а також відвідини музеїв та виставок, — пояснила це ефірне рішення продюсерка Львівського Суспільного Ірина Сандуляк-Білоус. — Натомість, ми зараз розглядаємо варіанти можливості онлайн-трансляцій мистецьких заходів на платформах Суспільного у Львові».

Загалом, до 3 квітня команда Суспільного мовника Львова працюватиме зі змінами, зважаючи на загальнонаціональний карантин у зв’язку із поширенням вірусу COVID-19. Екскурсії на філії тимчасово не проводяться. Частині працівників було рекомендовано, за можливості, працювати з дому. 

Нагадаємо, у світі триває боротьба із пандемією коронавірусної інфекції COVID-19. Станом на 17 березня в Україні офіційно підтверджено 7 випадків зараження цією недугою, один з них — смертельний.

Заходи із запобігання розповсюдження коронавірусу запровадив також центральний офіс Суспільного у Києві.