Понад 750 учнів цьогоріч побачили, як працює UA: ЛЬВІВ зсередини

Понад 750 учнів цьогоріч побачили, як працює UA: ЛЬВІВ зсередини

21 гру. 2019

Понад 750 учнів зі шкіл Львова та області відвідали телеканал та радіо Львівської філії Суспільного впродовж 2019 року. Загалом цьогоріч відбулося 26 екскурсій для школярів та 3 — для студентів вишів.

Під час екскурсії гостям показують студії радіо та телеканалу, знайомлять із журналістами й випусковими редакторами прямих ефірів, дають змогу кожному відчути себе в ролі ведучого новин та оператора.

Екскурсанти можуть порівняти стару техніку, якою користувалися телевізійники пів століття тому, із найсучаснішим обладнанням телеканалу UA: ЛЬВІВ

«Екскурсії на Львівському Суспільному — добра нагода подивитися, як працює телерадіокомпанія зсередини, що відбувається по той бік екранів та радіоприймачів. Це для багатьох дуже цікаво, особливо — для школярів, які ще визначаються, який фах обрати в майбутньому. Саме тому вже заплановано тринадцять екскурсій у січні-квітні 2020 року», — розповіла менеджерка Львівської філії Суспільного Тетяна Колісніченко.

Нагадаємо, усі екскурсії на Львівській філії Суспільного — безкоштовні. Їх проводять щосереди за попереднім записом. Щоб залишити заявку, напишіть листа з поміткою «Екскурсія» на пошту press.lviv@suspilne.media

Дивитися телеканал UA: ЛЬВІВ онлайн можна на сайті lv.suspilne.media. Підписуйтеся в соцмережах: Facebook, Instagram та YouTube.