UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів — інфопартнери першого Львівського форуму Гідності

UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів — інфопартнери першого Львівського форуму Гідності

13 лис. 2019

14 листопада у Музеї Гідності відбудеться перший Львівський форум Гідності, який покликаний стати майданчиком для спільного обговорення питань прав людини та людської гідності. Організатори запросили взяти участь представників правозахисної, культурної, освітньої сфер та громадського середовища. 

Під час Форуму заплановано презентацію Музею Гідності, його основних напрямків та окреслення найближчих планів, обговорення досвіду роботи освітнього, культурного, правозахисного, громадського середовищ над темами прав людини, а також напрацювання спільних кроків, інструментів і методів роботи у формуванні поваги до людської гідності та прав людини у суспільстві. Більше про подію можна дізнатися із цього пабліку у Facebook. 

Львівське Суспільне (UA: ЛЬВІВ, UA: Українське радіо Львів) — інформаційний партнер Форуму першого Львівський форуму Гідності. Більше про подію та новостворений Музей Гідності розкажуть організатори проєкту у телевізійному ток-шоу «Добрий ранок». Прямий ефір — завтра о 7:00.

Дивитися телеканал UA: ЛЬВІВ онлайн можна на сайті lv.suspilne.media. Підписуйтеся на нас у соцмережах: Facebook, InstagramYouTube.