Майкл Щур, Яніна Соколова та Максим Музика — у новому відео кампанії

Майкл Щур, Яніна Соколова та Максим Музика — у новому відео кампанії "Завдяки тобі"

7 сер. 2019

7 серпня представлено новий відеоролик кампанії подяки військовим "Завдяки тобі", яку ініціювала громадська організація "Побратими" спільно з однодумцями. UA: Суспільне мовлення — головний медіапартнер проєкту.

У новому відео телеведучий Майкл Щур, журналістка Яніна Соколова та ветеран Максим Музикапояснюють, чому варто дякувати військовим, ветеранам і ветеранкам, як зрозуміти, що перед тобою саме ветеран, та чи потрібна подяка тим, хто захищає країну.

"Ветеранам і військовослужбовцям дуже важливо відчувати вдячність суспільства за те, що вони роблять для нього. Треба відчувати, що той досвід, який вони отримали, усе, через що вони пройшли — смерть, страждання, втрату близьких, побратимів — це недарма. І що суспільство цінує ці зусилля, цінує те, що вони робили для нього”, — розповідає ветеран і письменник Максим Музика.

Всеукраїнська кампанія "Завдяки тобі" стартувала 20 серпня 2018 року публікацією в соцмережах і на телебаченні першого відеоролика, який пояснював суть жесту. Тоді до неї вже долучилися Джамала, Сергій Жадан, Андрій Хливнюк, Ярмак, Юрій Макаров, Роман Вінтонів, Осман Пашаєв, Римма Зюбіна, Саша Кольцова, Віталій Дейнега, Антон Слєпаков та інші. 

Проєкт має на меті створити традицію подяки військовим, ветеранам і ветеранкам  та популяризувати жест шани — прикладену до серця долоню. Цим жестом можна сказати без слів: "Моє життя в мирному місті, свобода й незалежність України — усе це можливе завдяки тобі".

Усі відео кампанії "Завдяки тобі" можна переглянути тут.