Вирішальні матчі України на волейбольному Євро — дивіться на Суспільне Львів

Вирішальні матчі України на волейбольному Євро — дивіться на Суспільне Львів

23 сер. 2023

23 та 24 серпня жіноча збірна України з волейболу проведе завершальні матчі на стадії групового етапу Чемпіонату Європи проти збірних Словенії та Польщі. Наживо матчі покажуть Суспільне Львів й інші місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Хмельницький тощо), сайт Суспільне Спорт і новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Чемпіонат світу з літнього біатлону — дивіться на Суспільному

  • Україна – Словенія — 23 серпня, 18:00;
  • Польща – Україна — 24 серпня, 18:00.

Для виходу у наступний раунд змагань українкам достатньо буде здобути перемогу в одному з двох матчів. Наразі збірна України займає третю сходинку у своїй групі (з шести команд), маючи у своєму активі 6 очок. У попередніх поєдинках українки програли сербкам (3-0), а також здобули дві перемоги у матчах з Угорщиною та Бельгією.

Турнірна таблиця групи A (до наступного раунду змагань пройдуть 4 збірні):

  1. Сербія – 9 очок;
  2. Польща – 9 очок;
  3. Україна – 6 очок;
  4. Бельгія – 6 очок;
  5. Словенія – 3 очки;
  6. Угорщина – 0 очок.

Коментуватимуть матчі Олексій Мандзій, Андрій Сухецький та Сергій Цукіло.

Стадія плей-оф турніру розпочнеться 26 серпня, а фінал турніру відбудеться 3 вересня.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: