Дивіться матч Україна – Хорватія — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

Дивіться матч Україна – Хорватія — Європейська Золота ліга з волейболу на Суспільному

31 тра. 2023

У середу, 31 травня, о 20:00 чоловіча збірна України проведе свій другий матч у Європейській Золотій лізі з волейболу 2023 року. Суперниками України стане збірна Хорватії. Пряму трансляцію дивіться на Суспільне Львів та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) та сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Чемпіонат Європи U-17 з футболу — дивіться вирішальні матчі на Суспільному

У дебютному для себе поєдинку на турнірі збірна України у трьох сетах переграла збірну Північної Македонії (25:21, 25:22, 25:11). 

Також цього дня гратимуть суперники збірної України по групі B — збірні Північної Македонії та Бельгії. Пряму трансляцію матчу покаже сайт Суспільне Спорт о 21:15.

Всі волейбольні матчі на сайті Суспільне Спорт доступні за посиланням.

Зазначимо, що наступний матч чоловіча збірна України проведе 3 червня проти збірної Бельгії. Жіноча збірна України має невелику перерву після двох перемог над збірною Угорщини й проведе свій наступний матч 14 червня проти збірної Франції.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: