Старт виступів України у Золотій Євролізі-2023 з волейболу — вболіваємо на Суспільному

Старт виступів України у Золотій Євролізі-2023 з волейболу — вболіваємо на Суспільному

26 тра. 2023

Вже у суботу, 27 травня, жіноча та чоловіча збірні України проведуть перші поєдинки у Європейській Золотій лізі з волейболу 2023 року. Матчі транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) та сайт Суспільне СпортРадіо Промінь — офіційний радіомовник змагань.

Читайте також: Чемпіонат Європи U-17 з футболу — дивіться вирішальні матчі на Суспільному

Жіноча збірна України розпочне свій шлях на турнірі в матчі проти збірної Угорщини. Початок о 20:00, а дивитися гру можна на сайті Суспільне Спорт (на місцевих телеканалах цей матч у відкладеному показі о 22:00).

Чоловіча збірна України перший матч гратиме проти команди Північної Македонії. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

Матчі на сайті Суспільне Спорт доступні за посиланням.

Звертаємо увагу, що жіноча та чоловіча команди гратимуть в один час. Надалі всі поєдинки збірних України транслюватимуть наживо місцеві телеканали Суспільного Мовлення сайт Суспільне Спорт.

Розклад всіх найближчих матчів обох збірних України на турнірі:

  • Україна – Угорщина (жінки) — 28 травня, 18:30;
  • Україна – Хорватія (чоловіки) — 31 травня, 20:00.

Коментуватимуть матчі Сергій ЦукілоОлексій Мандзій та Віталій Волочай.

Шеф-редактор Суспільне Спорт і коментатор змагань Олексій Мандзій поділився своїми очікуваннями перед стартом турніру:

«Золота Євроліга — перший старт для збірних України у довгому 2023 році. Попереду і на чоловічу, і на жіночі команди очікують виступи у фінальній частині чемпіонату Європи, а також олімпійська кваліфікація. Тому Золота Євроліга — це нагода знову зігратися та відчути змагальний ритм у складі збірної у конкуренції з сильними європейськими суперниками. А ще це також можливість поборотися за перемогу в турнірі, яка відкриє шлях до боротьби за місце у Лізі Націй — найпрестижнішому комерційному турнірі серед збірних», — говорить Олексій Мандзій.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному — трансляції топподій зі світу спорту

Також сайт Суспільне Спорт покаже матчі суперників України. Графік найближчих трансляцій:

  • Бельгія – Хорватія — 27 травня, 18:00;
  • Північна Македонія – Бельгія — 31 травня, 21:15.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: