Історія прикордонниці Еліни Мединіної — в інтерв’ю Суспільне Львів

Історія прикордонниці Еліни Мединіної — в інтерв’ю Суспільне Львів

17 бер. 2023

Прикордонниця Еліна Мединіна була військовою медикинею на «Азовсталі». Вона рятувала життя військовослужбовцям, які боронили Маріуполь. Потім 5 місяців провела у полоні, більшу частину терміну — в Оленівці. 

Читайте також: 10 — 16 березня. Добірка від Суспільне Львів

В інтерв’ю команді Суспільного для проєкту «Суспільне. Спротив» та ютуб-каналу Суспільне Львів Еліна розповіла про бомбардування «Азовсталі», надання допомоги пораненим в антисанітарних умовах та перебування в полоні. Ведучий розмови — Віталій Гамадин. 

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим.

Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив»щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. Онлайн «Суспільне. Спротив» можна переглядати на сайтах місцевих телеканалів Суспільного Мовлення,  і на ютуб-каналах Суспільне Рівне, Суспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії і супутникові телеканали Суспільне Новини та Суспільне Крим. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: