“Добрий ранок” на UA: ЛЬВІВ щотижня розігруватиме квитки на концерти в органному залі

“Добрий ранок” на UA: ЛЬВІВ щотижня розігруватиме квитки на концерти в органному залі

16 тра. 2019

В межах співпраці Львівського Суспільного із Львівським органним залом (вул. Бандери, 8) в прямому ефірі ранкового проекту телеканалу UA: ЛЬВІВ щотижня розігруватимуть квитки на концерти.

Щовівторка на офіційній сторінці UA: ЛЬВІВ буде публікація про музичну подію та умови розіграшу. Охочі виграти квитки мають під цим дописом у коментарі тегнути людину, з ким би хотіли піти на концерт. Вже в четвер ведучі ток-шоу “Добрий ранок” обиратимуть переможця через генератор випадкових чисел.

Крім розіграшів, зустрічайте в ефірах UA: ЛЬВІВ ексклюзивних гостей та талановитих музикантів. Стежте за анонсами на офіційній сторінці Львівського Суспільного у Facebook та на сайті.

Львівський органний зал — один із трьох найбільших концертних майданчиків Львоваіз одним з найбільших органів Східної Європи, якому понад 80 років. Співпраця органного залу зі Суспільними Львівщини — на умовах інформаційного партнерства.

Нагадаємо, Львівське Суспільне було генеральним інфопартнером фестивалю “Флюгери Львова”. У грудні 2018-го UA: ЛЬВІВ транслював концерти Міжнародного фестивалю "JAZZ BEZ", а цьогоріч у січні — концерт фольк-гурту TROYE ZILLIA у форматі студійної музичної сесії.