Відновлення після війни: «Суспільне. Спротив» готує включення з форуму «Сильні, як земля: наближаємо перемогу»

Відновлення після війни: «Суспільне. Спротив» готує включення з форуму «Сильні, як земля: наближаємо перемогу»

9 лют. 2023

10 лютого у Києві відбуватиметься форум «Сильні, як земля: наближаємо перемогу»*, де обговорюватимуть ідеї відновлення України після війни. Команда Суспільного працюватиме на локації події та включатиметься упродовж дня у всеукраїнський проєкт «Суспільне. Спротив», що виходить на Суспільне Львів й інших місцевих каналах

Україна героїчно захищає безпеку Європи та світу, проте зазнає масштабних руйнувань та збитків, які відчуватимуться ще упродовж кількох десятиліть. Відбудова України — можливість модернізувати країну та убезпечити її майбутнє, створивши нові сильні інституції. Тож серед запрошених спікерів Форуму — керівники дипломатичних місій США, ЄС, Японії та Швеції в Україні, народні депутати України, представники міністерств міжнародних та українських правозахисних і громадських організацій, органів місцевого самоврядування та бізнесу. Ведуча прямих увімкнень — Світлана Стеценко

Читайте також: Про допомогу Україні від країн ЄС — рубрика «Союзники» у проєкті «Суспільне. Спротив»

«Говоримо про наслідки повномасштабної війни, яку розпочала росія щодня в прямих ефірах і, на жаль, щодня обсяг того, що треба відбудувати, збільшується. Відновлення України — це неймовірний пласт роботи, і українці в різних куточках країни працюють над відновленням рівно стільки, скільки росія руйнує. Цей форум — чудова можливість поспілкуватися з міжнародними донорами та українськими урядовцями, поставити їм питання, які турбують наших глядачів, тих, хто постраждав від російських окупантів. Про все розповім у прямих ввімкненнях на “Суспільне. Спротив” у ранковий ефір о 10:40 та ввечері о 19:20», — каже Світлана Стеценко, ведуча вечірнього ефіру проєкту «Суспільне. Спротив», авторка рубрики про підтримку України країнами ЄС «Союзники».

Світлана Стеценко

Під час Форуму запланований допрем’єрний показ документального фільму «Сильні, як земля». Ця стрічка — це концепція просування інтересів України у світі та нагадування про те, через що доводиться проходити українцям щодня. Телевізійна прем’єра фільму «Сильні, як земля» запланована на 24 лютого в ефірі місцевих каналів Суспільного.

Програма форуму — за посиланням.

Читайте також: Вони творять історію — добірка інтерв’ю для проєкту «Суспільне. Спротив» у січні

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на місцевих каналах Суспільного Мовлення і супутниковому телеканалі Суспільне Новини. Добірки-дайджести з проєкту — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. Онлайн «Суспільне. Спротив» дивіться на сайтах місцевих каналів та ютуб-каналах Суспільне РівнеСуспільне Ужгород та Суспільне Львів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного у Львові — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону:

* Форум відбуватиметься в межах проєкту «Restoring Ukraine Together» («Відновлюємо Україну разом»), що впроваджується за підтримки Європейського Союзу.