Дивіться у Новорічну ніч на Суспільне Львів

Дивіться у Новорічну ніч на Суспільне Львів

30 гру. 2022

У новорічну ніч на Суспільне Львів та інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення — музика сучасних українських виконавців у концертах-квартирниках, прем’єра музично-поетичного проєкту «Діти Франка» та відеорозповіді про головні ялинки міст України. 

31 грудня 23:15 та 1 січня о 00:00 в ефірі місцевих каналів — святковий музичний мікс із найкращих виступів виконавців на квартирниках. Керівник проєкту та автор ідей таких телеконцертів на Суспільному — Сергій Жулін. Експериментальний поп, соул, рок з фольклорними мотивами — музиканти з різних міст України здивують поєднанням стилів. 

1 січня о 00:25 дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення музично-поетичний проєкт «Діти Франка», над яким працювала команда Суспільне Чернігів

«Не просто концерт, а музично-поетичний вечір, де глядач матиме можливість переконатися в тому, що українська музика наразі на підйомі і чимало творчих людей дуже жваво і оригінально реагують на ті події, які відбуваються в Україні — із гумором, сарказмом, висміюванням ворога, надзвичайно щемливо і душевно. Тому радимо дивитися і слухати пісні гурту “Діти Франка” і вірші Михайла Кукуюка на місцевих каналах суспільного в Новорічну ніч», — каже продюсер Суспільне Чернігів Артем Шелковий.

Читайте також: Розмови в окопах, фільми та музичні марафони — зустрічаємо 2023-й на Суспільному

Окрім цього на свята дивіться на місцевих каналах, які на вигляд #ялинкиУкраїни2022. Журналісти Суспільного відзняли історію кожного дерева, яке прикрашає головну святкову локацію міста. Що об’єднує, а що відрізняє ялинки у Харкові, Львові, Миколаєві, Івано-Франківську — в ефірі між основними програмами на Суспільному. 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал—платформах.

Оперативні новини про Львівщину — на платформах: