Про роботу юстиції — у #Звітах_наживо на UA: ЛЬВІВ!

Про роботу юстиції — у #Звітах_наживо на UA: ЛЬВІВ!

26 бер. 2019

Про свою роботу в 2018-му, що вдалося реалізувати, а що — ні, прозвітує заступник начальника Головного територіального управління юстиції Львівщини Юрій Сало. Прямий ефір вже цього четверга, 28 березня, о 19:20.

За концепцією програми, до обговорення, крім представників влади, залучають журналістів, незалежних експертів та громадськість. Тож, якщо маєте запитання до заступника начальника Головного територіального управління юстиції, сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #Запитай_Сала. Найгостріші із запитань ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі.

Окрім цього, глядачі телеканалу UA: ЛЬВІВ та слухачі UA: Українське радіо Львів можуть телефонувати у студію прямого ефіру — (032) 298 71 91.

Пряма трансляція “Звітів.НАЖИВО” — на офіційній сторінці UA: ЛЬВІВ у Facebook.

Нагадаємо, #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та громадського руху «ЧЕСНО», де чиновники та посадовці різних рангів і структур звітують про роботу своїх підрозділів: як про досягнення, так і про помилки. Тривалість кожних #Звітів_наживо — 52 хвилини.