Суспільне Львів транслюватиме наживо Пасхальне богослужіння з Гарнізонного храму

Суспільне Львів транслюватиме наживо Пасхальне богослужіння з Гарнізонного храму

21 кві. 2022

24 квітня віряни святкуватимуть Великдень за юліанським календарем. Суспільне Львів готує пряму трансляцію Воскресної Утрені та Божественної Літургії із Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла (УГКЦ). 

Спільну молитву покажуть наживо UA: ЛЬВІВ та усі регіональні телеканали Суспільного. Початок трансляції 一 24 квітня о 7:00. 

Онлайн дивитися телеканал Суспільного Мовлення UA: ЛЬВІВ можна на сайті. 

Читайте також: Класика й прем’єри: на Великодні свята UA: ЛЬВІВ покаже мистецькі проєкти

Крім цього, усі регіональні мовники Суспільного транслюватимуть Пасхальне богослужіння з собору Різдва Христового (ПЦУ), що в Чернівцях. Початок 一 о 5:30. 

Напередодні Великодня, у суботу, 23 квітня, о 18:30 телеканали Суспільного покажуть звернення релігійних лідерів світу до постраждалих від війни. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення. На Львівщині це — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське Радіо Львів.

Команда регіонального мовлення Суспільного працює над міжрегіональним прямоефірним щоденним марафоном «Суспільне. Спротив», який транслюють усі регіональні телеканали Суспільного щобудня увечері. Онлайн регіональні телеканали Суспільного можна переглядати на сайтах філій. 

Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах.