Українські паралімпійці вибороли 7 медалей та провели акцію проти російської агресії

Українські паралімпійці вибороли 7 медалей та провели акцію проти російської агресії

5 бер. 2022

У перший змагальний день на зимових Паралімпійських іграх у Пекіні українська збірна виборола 7 медалей — 3 золоті, 3 срібні та 1 бронзову. Наразі Україна посідає перше місце у медальному заліку Паралімпіади-2022.

Читайте також: Суспільне запустило аудіоказки в Telegram

Всі медалі вибороли українські парабіатлоністи. Золото вибороли Григорій Вовчинський, Оксана Шишкова та Віталій Лук’яненко. Срібло — Тарас Радь, Людмила Ляшенко, Олександр Казик, а бронзу — Дмитро Суярко.

Напередодні початку Ігор українські паралімпійці провели акцію проти російської агресії в Україні з гаслами «Ні війні! Мир Україні!» та отримали підтримку від паралімпійців інших збірних. 

Щодня під час інформаційного марафону з 6:00 до 24:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ журналісти інформують глядачів про звитяги українських паралімпійців. Спортивна редакція Суспільного продовжує роботу й готує сюжети про найцікавіші події Паралімпійських ігор.

Зазначимо, зимові Паралімпійські ігри у Пекіні тривають з 4 до 13 березня.

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА. Зокрема найбільша кореспондентська мережа Суспільного в усіх регіонах України спрямувала всі сили, аби повідомляти перевірені новини з перших рук, безпосередньо з місць подій. Саме оперативне інформування і перевірка повідомлень допомагає зберігати спокій та протидіяти дезінформації окупантів

Інформаційний марафон продовжується одночасно на: