Новий сайт UA: ЛЬВІВ — lv.suspilne.media

Новий сайт UA: ЛЬВІВ — lv.suspilne.media

7 бер. 2019

На новому сайті Львівського Суспільного є розділ із телепрограмою, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна переглядати програми телеканалу наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба телеканалу працює над оперативним наповненням новинної стрічки.

Крім цього, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом UA: ЛЬВІВ або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

“Раніше UA: ЛЬВІВ був присутній в digital-просторі на сторінках у Facebook, Instagram, Telegram, Twitter та YouTube а відтеперще й на новому сучасному сайті,  — каже продюсерка UA: ЛЬВІВ Уляна Антоник. — Цифрові платформице зручно та доступно для нашої аудиторії. Тож, запрошуємо долучатися до інтернет-спільнот Суспільного у Львові!”

У майбутнього на сайті UA: ЛЬВІВ з’являться ще й розділ з регіональними проектами UA: Українське радіо Львів.

Нагадаємо, крім Львівської, ще 18 філій Суспільного отримали нові сайти. Усі вони виконані у єдиному корпоративному стилі, відрізняються лише брендовими кольорами, які є унікальними для кожного регіону. Інтернет-ресурси ще 4-ох філій тестують та готують до запуску.

Загалом, Суспільне розширює свою присутність у digital-просторі. Цього тижня запрацював мобільний додаток для телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА, а також онлайн-платформу "Зворотний відлік". Раніше мобільні додатки запустили для Українського радіо на Android та IOS.