Суспільне та ІЛУ УКУ оголосили набір на курс про критичне мислення для громадського сектора

Суспільне та ІЛУ УКУ оголосили набір на курс про критичне мислення для громадського сектора

10 лют. 2022

10 лютого стартував набір на онлайн-курс «Критичне мислення в українському контексті» для представників громадського сектора, який реалізується у межах всеукраїнського проєкту Суспільного та ІЛУ УКУ. 

Учасники матимуть нагоду безкоштовно пройти курс із супроводом авторки Вікторії Бриндзи завдяки підтримці Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Якщо ви працюєте у сфері розвитку громадянського суспільства та бачите себе серед однієї з категорій, запрошуємо реєструватися на 8-тижневий практикум:

  • керівників громадських організацій та підрозділів;
  • незалежних експертів, які працюють у сфері розвитку громадянського суспільства;
  • фахівців, які за сферою своєї діяльності займаються просвітництвом;
  • втілюють чи планують проєкти, пов’язані з розвитком критичного мислення;
  • а також мають досвід тренерської діяльності в громадському секторі. 

Зазначимо, завдяки онлайн-курсу учасники зможуть навчитися помічати когнітивні хиби та розуміти, чому вони стаються, аналізувати власне мислення, розуміти впливи, які чиняться на людське мислення, оцінювати вагу аргументів, виявляти хиби аргументації, формувати та обґрунтовувати власну позицію та навіть безпечно сперечатися.

Реєструйтеся на онлайн-курс до 25 лютого 2022 року за посиланням. 

Дізнатися більше про курс можна тут

Авторка курсу Вікторія Бриндза — дослідниця, соціологиня, вісім років працювала з дослідженнями цінностей на пострадянському просторі, здобула диплом магістра соціології й політичної науки в Німеччині, здобула ступінь в галузі освітньої науки в Австралії. З 2011 року викладає авторський курс із критичного мислення в Українському католицькому університеті.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Інститут лідерства та управління (ІЛУ) є структурним підрозділом Українського католицького університету. З 2010 року ІЛУ зміцнює громадянське суспільство шляхом навчання та розвитку лідерів і лідерок громадського сектору та їхніх команд. 

* Курс «Критичне мислення в українському контексті» розроблений за ініціативи Академії суспільного мовлення та ІЛУ УКУ й втілюється за фінансової підтримки Європейської комісії та Міжнародного фонду «Відродження» в межах грантового компонента проєкту «EU4USociety».