Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

Історії та люди, що надихають, — підсумки 2021-го у проєкті «Ранок на Суспільному»

30 гру. 2021

31 грудня на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема на UA: ЛЬВІВ, вийде особливий випуск міжрегіонального проєкту «Ранок на Суспільному», де команда ранкового шоу підсумує 2021 рік. Спеціальні кореспонденти програми в кожному регіоні згадають, чим жили міста України упродовж цього року, познайомлять глядачів із жителями країни, які своїми вчинками, працею та наполегливістю надихають інших. 

Перші в Україні трансплантації легень для дорослого та серця для дитини, які провели львівські медики, історичне сходження українських альпіністів на вершину азійської гори Аннапурни III 7555 метрів заввишки, історії людей та команд-рекордсменів і тих, хто долає стереотипи, — це й чимало іншого телеглядачі Суспільного побачать у підсумковому ефірі «Ранку на Суспільному». Ведучі проєкту Олександр Єльцов і Альбіна Підгірняк по черзі надаватимуть ефірне слово колегам з усіх обласних центрів України. 

«Хочемо згадати всі разом, яким насправді неймовірним на події був цей рік. Скільки важливих подій ми прожили всією Україною. І найголовніше те, що за кожною з них стоїть конкретна людина. Саме їй прийшла ідея здійснити нездійснене, або зробити те, про що говорить вся країна, — розповідає шеф-редакторка «Ранку на Суспільному» Наталка Волянюк. — Наші спецкореспонденти покажуть історії року з кожного регіону України. І нам є ким надихатися й чим пишатися! Розпочніть ранок 31 грудня з нами — ви зарядитесь на весь рік!»

З 1 до 9 січня команда проєкту йде у відпустку, а в ефірі на глядачів «Ранку на Суспільному» щобудня чекатимуть дайджести з найцікавішими сюжетами та рубриками 2021 року.

Дивитися міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» можна на усіх регіональних телеканалах щобудня з 6:30 до 9:00. Онлайн — на сайтах філій. Найцікавіше відео зі студії проєкту — на ютуб-каналі Суспільне Країна.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media

Суспільне Львів — UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.mediaфейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах. Онлайн слухати радіо та дивитися телеканал можна на сайті lv.suspilne.media.