Регіональні канали Суспільного покажуть наживо змагання з футзалу

Регіональні канали Суспільного покажуть наживо змагання з футзалу

22 гру. 2021

26 грудня на телеглядачів регіональних каналів Суспільного, зокрема і UA: ЛЬВІВ, очікує пряма трансляція чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги сезону 2021–2022 років (група «Схід»), яку проведе Суспільне Запоріжжя.

У неділю о 14:30 дивіться прямий ефір з палацу спорту «Запоріжалюмінбуд», де за перемогу боротимуться команди «Запоріжпромгруп» (Запоріжжя) та «Рятувальник» (Ромни). На місці подій працюватиме пересувна телевізійна станція Суспільного. 

Онлайн дивитися змагання можна на сайтах регіональних мовників Суспільного. 

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Суспільне Львів — UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.mediaфейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах. Онлайн слухати радіо та дивитися телеканал можна на сайті lv.suspilne.media.