Телеканали Суспільного транслюватимуть наживо Різдвяну Месу з Латинської катедри

Телеканали Суспільного транслюватимуть наживо Різдвяну Месу з Латинської катедри

22 гру. 2021

25 грудня християни святкуватимуть Різдво Христове за григоріанським календарем. Команда Суспільне Львів транслюватиме наживо Різдвяну Месу із Латинського катедрального собору — Митрополичої базиліки Внебовзяття Пресвятої Діви Марії у Львові — за участі Митрополита Львівського, Архієпископа Мечислава Мокшицького та Апостольського Нунція в Україні, Архієпископа Вісвальдаса Кульбокаса. 

Початок прямої трансляції святкового богослужіння — у суботу о 9:00 на UA: ЛЬВІВ та усіх регіональних телеканалах Суспільного.

Митрополича базиліка Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, відома як Латинський катедральний собор, — головний храм Львівської архідієцезії Римо-Католицької церкви в Україні, пам’ятка сакральної архітектури XIV-XVIII століття та архітектури національного значення, один із найдавніших храмів Львова. Точна дата початку будівництва катедри невідома. Цей собор є Санктуарієм Матері Божої Милостивої і Божого Милосердя.

Інтер’єр Латинського катедрального собору 

Крім цього, 24 грудня о 20:00 дивіться наживо Святкову Літургію Різдва Христового з Санктуарія Бога Отця Милосердного у Запоріжжя.

Дивіться різдвяні богослужіння онлайн на сайтах регіональних мовників Суспільного.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення

Суспільне Львів — UA: ЛЬВІВ та Українське радіо Львів. Оперативні новини від команди Львівської філії Суспільного — на цифрових платформах: сайті suspilne.media, фейсбук-сторінці, на інстаграм- та телеграм-каналах. Онлайн слухати радіо та дивитися телеканал можна на сайті lv.suspilne.media.

Фото: Вікіпедія