Регіональні телеканали Суспільного покажуть наживо урочистості до Дня Збройних сил України

Регіональні телеканали Суспільного покажуть наживо урочистості до Дня Збройних сил України

6 гру. 2021

6 грудня о 18:20 дивіться на усіх регіональних телеканалах Суспільного, зокрема і на UA: ЛЬВІВ, міжрегіональний спецефір до Дня Збройних сил України в межах проєкту «Сьогодні. Головне». Він розпочнеться із включень наживо кореспондентів із Краматорська (Донеччина), Одеси та Харкова. Журналісти покажуть, як у цих містах готуються до святкового параду з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Ведучою проєкту в київській студії буде Катерина Сидорчук.

Загалом, урочистості відбудуться одразу в 5 містах країни — у Києві на Михайлівській площі, у Харкові на площі Свободи, на площі перед пам’ятником Т. Г. Шевченку у Львові, у Краматорську на площі Миру та на Морському вокзалі в Одесі. Трансляція парадів у цих містах розпочнеться на UA: КРИМ та усіх регіональних телеканалах Суспільного о 18:30. 

Опісля регіональні команди Суспільного продовжать розповідати про військових та Збройні сили України у проєкті «Сьогодні. Головне». У студії UA: ЛЬВІВ будуть військовий експерт Влад Якушев та волонтерка Ірина Вовк. Початок ефіру — після трансляції урочистостей та випуску новин, орієнтовно о 19:20. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Львів — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах. Більше про проєкти Суспільного у Львові читайте тут.