«Зимовий спорт» — новий щотижневий проєкт на телеканалі UA: ЛЬВІВ

«Зимовий спорт» — новий щотижневий проєкт на телеканалі UA: ЛЬВІВ

2 гру. 2021

Дивіться щоп’ятниці о 19:20 на суспільному телеканалі UA: ЛЬВІВ новий проєкт «Зимовий спорт». Він виходитиме в межах програми «Сьогодні. Головне».

Де тренуються олімпійські спортсмени зимових видів спорту? Хто і як фінансує ці види спорту на Львівщині? Коли побудують ще одну санну трасу для тренувань? Про це і багато іншого у студії Суспільного ведучий проєкту Ярема Чуйко говоритиме з тренерами, спортсменами та журналістами. Прем`єра програми «Зимовий спорт» — цієї п`ятниці, 3 грудня.

«У першій програмі обговоримо, чому в Україна є лише одна санна траса, і чому на ній не можуть тренуватись професійні спортсмени. Десять років тому, були розмови про спорудження траси, але все затихло. Чому? Проаналізуємо це у студії Суспільного разом з тренерами, спортсменами, чиновниками та журналістами. Крім цього, поговоримо і про бобслей, який також належить до санного спорту, але про це у нас майже ніхто не знає, а також чи займається хтось в Україні скелетоном — ще одним видом санного спорту», — розповів Ярема Чуйко.

Онлайн та в записі дивитися проєкт «Зимовий спорт» можна на сайті Суспільне Львів.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Львів — телеканал UA: ЛЬВІВ і Українське радіо Львів. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах. Більше про проєкти Суспільного у Львові читайте тут.